Thetahealing

Theta healing er effektiv til at afdække og forvandle dybe underbevidste mønstre i os, som kan være årsag til både psykiske problemer og fysiske sygdomme og ubalancer.

Det er en terapi, der går i dybden, og kan slette gamle uhensigtsmæssige overbevisninger, som ikke længere tjener dig, og som du ikke har brug for.

Det helt unikke ved Theta healing er downloads af nye ønskværdige mønstre og følelser. Som det ubevidste sind ikke kender til og som har forhindret dig i at handle, føle og reagerer hensigtsmæssigt.

Downloads bliver lagt ned i cellerne, og kan ofte mærkes med det samme. Det giver et andet og mere positivt handlingsmønster, selvopfattelse, hvor man er mere sig selv og selvværd.

 Denne teknik er et godt redskab til hurtigt at finde ind til de dybere årsager af problemerne, og ændre energien i dine celler, til det du har brug for.

Theta healing kan også være en dybere terapi, hvor du selv er med hele vejen, og hvor vi sammen finder kernen af problemet, får sat ord på de dybere årsager, og derefter foretager de ændringer du ønsker. Cellernes hukommelse om programmeres.

Så har du nogle blokeringer, uhensigtsmæssige overbevisninger eller gamle mønstre du gerne vil ændre på og vil du gerne blive en bedre udgave af dig eller bærer du på sorg eller traumer eller måske vil du gerne af med negativ energi omkring en eks kæreste, ven, familie eller andet, så kontakt mig og vi finder sammen ud af, hvad du har brug for.

Psoasmuskel healing

Psoasmuskelen er sjælens skraldespand.

Vi har alle igennem dette liv og tidligere liv fået samlet en masse følelsesmæssigt skidt sammen og smidt det om i rygsækken.

Nu har du muligheden for, at få ryddet op i alt det skidt.

Det er en meget forløsende behandling, hvor jeg ligger min venstre hånd på dit Solar plexus og min højre hånd på din navle.

Vidste du, at vi har over 70.000 følelser i vores navle?

Når jeg mærker at dine gamle følelser kommer op til overfladen, så clearer jeg dem og sletter hukommelsen i dine celler, sådan at du kan få plads til nye følelser og oplevelser.

Går du rundt med ondt i ryggen, lænden eller benene kan det været et tegn på at din Psoasmuskel er overanstrengt og trænger til forløsning og healing.

Book en tid til en times dejlig healing og få plads til nye ting i din rygsæk.

Karmisk adskillelse

En karmisk adskillelse også kaldet energetisk skilsmisse er en del af Thetahealing redskaberne, hvor jeg med hjælp fra universet fjerner de blokeringer og negative følelser du kan have til en eks, en chef, en kollega, et familiemedlem, en ven eller et område eller ting, som du kan mærke ikke er godt for dig. Kærligheds båndet bliver ikke ændret, men kun det negative fjernes. Det vil sætte dig fri og du kan bruge din energi på at se fremad og få et bedre forhold til personen eller afslutte det uden had og vrede.

Hver gang man møder et menneske, så afgiver man noget af sig selv og når man så går hver til sit, kan man have følelsen af at miste noget af sig selv.

Det er her jeg kan hjælpe dig ved at hente dine sjælefragmenter hjem til dig selv og sende modpartens sjælefragmenter retur.

Det er enormt befriende og det virker øjeblikkeligt ❤

Bliv Røgfri

Er du klar til forandring?

Har du forsøgt at stoppe med at ryge, men uden held?

Har du den dér trang, som gør at du bare MÅ have den dér smøg, men du ved bare ikke hvorfor?

Føler du, at du måske har mistet dig selv eller føler du måske, at du kun kan holde pause, hvis du ryger?

Måske du er nødt til at ryge for, at være en del af fællesskabet?

Uanset hvilke følelser eller overbevisninger der er årsagen til at du ryger, så kan jeg via Thetahealing og samtale, hjælpe dig med at blive røgfri

Jeg fjerner de overbevisninger du har omkring rygning.

Din krop bliver healet helt tilbage til før du røg den allerførste gang, uanset om det var i dette liv eller i et tidligere liv 

Denne behandling er en unik måde at blive røgfri på og efter behandlingen, som tager ca. 2 timer, får du udleveret nogle affirmationer, som vil hjælpe dig med at forblive røgfri.

Prøv det!

Gør det for din egen skyld og brug de penge, som du nu bruger på røg til positive ting i stedet for

Skulle du falde i vandet, så får du en opfølgende healing, som er inkluderet i prisen

Så hvad venter du på?

Ring  31239200 og bestil en tid til dit nye liv UDEN RØG lige nu!

Clairvoyant vejledning

Har du brug for vejledning, så du kan nå dit fulde potentiale?

Har du brug for hjælp til at følge den rette vej for dig eller har du bare brug for at blive bekræftet i det du allerede ved inderst inde?

Jeg har hele mit liv, siden jeg var helt lille brugt mine clairvoyante evner og folk, uanset alder har henvendt sig til mig for gode råd.

Det har altid undret mig, hvorfor fremmede kunne finde på at gå hen og lette deres hjerter til mig, selv i et supermarked, uden at jeg har kendt dem i forvejen.

Men jeg har altid i sådan et tilfælde kunne sætte mine egne planer i baggrunden og bare lytte til hvad disse mennesker havde at sige.

Mit hjerte har rakt ud efter deres og de er altid gået hjem med følelsen af at blive hørt og set.

Kan du selv genkende dette? ikke at blive hørt eller set? At have følelsen af at være forkert, følelesen af skam og skyld eller sorg, chok og traumer?

Så er jeg her for dig. jeg lytter til dig med empati og åbent hjerte og vil elske at hjælpe dig med at sætte din sjæl fri ❤

Under samtalen fjerner jeg alle de blokeringer du måtte have, så du får følelsen af fred, frihed og klarhed.