Hej jeg kan desværre ikke få lov til at, dele på din væg men jeg bliver nødt til at give den aller allerstørste anbefaling til Kirstine. I dag kommer jeg til session hos Kirstine. Der dufter himmelsk og Kirstine er sådan en man bare har lyst til at kramme, jeg har været hos mange forskelle healer medier mm . Men her er der en helt særlig kontakt hun fortæller alt hun får ind og alt er korrekt havde jeg pengene var en ny bestilt) dette var det helt værd. Meget givende. Kh Jeanne

 

Kristines energi og samarbejde med egne hjælpere er fredeligt, selvom det er alvorligt stof der cleares. Hele vejen igennem føltes det trygt. Kunne selv mærke når der blev arbejdet med omrokeringer. Der blev clearet et emne af gangen undervejs.

Følte mig set og mødt i det der blev sagt.

Kristine arbejder med flere teknikker undervejs der tilpasses klienten. Man får rigtig meget på en time.

Kan bestemt anbefales.

Jacqueline Ostrowski

 

 

"Sommetider er der mere mellem himmel og jord - end man umiddelbart kan forklare. Sommetider får man et kald som man må følge - dette kald fulgte jeg idag da jeg mødtes med Kirstine for første gang. Det var en utrolig rar atmosfære og jeg følte med det samme en tiltro og en anerkendelse overfor mig og de personlige problemer jeg bar/bærer rundt på. Der blev lyttet og talt ind til mig - på en sådan måde at jeg flere gange blev overrendt af følelser og endelig følte at jeg blev hørt og forstået og hjulpet med de ting der gør ondt her i livet. Der blev grædt tårer - undervejs kunne jeg mærke fysisk på kroppen en prikken, stikken eller en brændende fornemmelse - især omkring mit hjerte. Til sidst fik jeg mine "ord" - dem har jeg efterfølgende sagt højt eller tænkt. Hver evig eneste gang jeg har sagt dem - har jeg fået en varm og brændende fornemmelse i min mave. Min mave suger sig ind og bliver fyldt med energi. 

Mit indre billede da jeg var færdig med min session - var at jeg så mig selv stå foran en bølgende kornmark - solen skinnede og jeg kunne høre vindens susen. Jeg følte at jeg nu har udsigt til en ny begyndelse på livet. 

Nu gælder det bare om at bruge de redskaber jeg fik - og lære at være taknemmelig for nuet."

Kh. Pernille

 

 Jeg har fået en healing session hos Kirstine, hvor jeg havde brug for at få kigget på min virksomhed, fordi jeg følte jeg var gået i stå og jeg havde brug for at komme videre og tjene flere penge.

Så vi kiggede på og clearede en del overbevisninger omkring mit forhold til penge og mine evner som terapeut.
Derudover gik Kirstine ind clairvoyant og clearede nogle blokeringer i min krop, forbundet med disse overbevisninger, og jeg kunne mærke med det samme, at der kom mere varme og energiflow i min ryg og ben. Hun gav også clairvoyante beskeder omkring min situation som var meget interessant. 
Jeg er super spændt på, hvad disse clearinger bringer med sig! Og jeg siger 1000 tak for en god session! :-) Kh. Barbara S.