Skyttens Livstræ

Skyttens livstræ 30 x 30 cm

4500 kr. SOLGT!

Turkis:

Den skænker styrke og mod til dem som bærer den, og den hjælper dig bla. med at konfrontere gammel angst. Det er en sart og følsom sten. Den beskrives som en mesterhealer; det er en af de sten, der hjælper bedst på fysiske sygdomme. Det fortælles, at den ofte mister sin farve eller går til grunde for sin ejers skyld fordi den har absorberet de energier, som dens ejer ellers ville være blevet udsat for.

Topas:

Letter kommunikationen imellem det indre og ydre. Giver forståelse af u/sandhedens natur. Topasen virker beroligende og hjælper dig med at leve i nuet frem for at trampe videre i det, der er sket. Den blå topas er meget rensende og åbnende og det fortælles, at den bringer dig i tættere kontakt med naturen - du opnår forståelse for altet, en integration.

Herkimer Diamant:

Harmoni.
Bringer en i balance og harmoni med en selv, med en anden person, virksomhed, eller med naturen.
Bærer flere personer en Herkimer Diamant vil de være særlig afstemte, og i harmoni med hinanden.
Herkimer er god til at rense og løse emotionelle blokeringer. Indeholder kraft, dynamik, energi og lys.
Aktiverer og forstærker healingsporcesser. Herkimer kan bruges alene men er i ligeså høj grad en
forstærker af andre sten. Den er den gladeste af alle sten og den hurtigst virkende.

 

 

Se her, hvordan Sommerfuglen kom til verden ❤

 

Af sten og krystaller er der brugt Abeloneskaller, Turmaliner, Ametyster, Smaragder og Månesten.

Butterfly 40 x 50 cm

12.000 kr SOLGT!

Abelone

Abelone er ikke en sten men en østersskal. Dens farver er i flydende grøn, turkis, blå og lilla og der ligger et marmoreret skær over den. Denne østersskal kommer fra havet, og symboliserer vores følelser, det fine regnbuespil i farverne fortæller om transformation, at finde sig selv i et hav af følelser og at følge den sti, som er god for dig, lige her og nu. Har du en følelse af angst, som du lader blokere for din lykke, vil Abeloneskallen være god for dig at meditere på. Og hvis du har problemer med at slippe og give efter, lade dig rive med og bare flyde for et øjeblik, vil denne østersskal kunne hjælpe dig til dette.

Abelone kan næsten forføre dig med sin skønhed, der er blandet med en utrolig sårbarhed, og måske vækker den omsorgen i dig. Du kan bare lægge den over brystet/hjertet og ligefrem mærke energien arbejde sig ind og løse op for din følelse af smerte og uro.

AMETYST
Tillid, Visdom, Selvtillid, Klarsyn, Søvnløs, Nakkespændinger

Også kaldet trostenen. For kærlighed i hverdagen, visdom og psykisk bevidsthed. Fremmer intuition, ydmyghed, åndelig udvikling og klarsyn. Inspirerer til kreativitet. Styrker enheds følelse så det er lettere at rumme det maskuline og feminine i hjertet. Renser for negative vibrationer.

Giver tillid, selvtillid og sammenhørigheds forhold. Virker mod frygt, stress og mareridt. Styrker rygraden og indvirker på ryg problemer. God mod søvnløshed, afhængighed, nakkespændinger, hovedpine og hudproblemer.

TURMALIN
Forvandling, Udvikling, Kraftfuld Healer, Give-slip

En forvandlings sten / transformations sten – findes i alle regnbuens farver (farveløs, grøn, brun, sort, blå, violet, rosa, grøn og turkis). Hver farve repræsenterer egne egenskaber.
Turmalin er kendt som perlen af følsomme digtere og kreative kunstnere. Turmalin kan inspirere kreativiteten og brugt som en talisman af kunstnere og forfattere fra renæssancen gennem den VictorIanske tid.
Harmoniserer chakrasystemet.
Afbalancerer de feminine og maskuline energier i kroppen.
En kraftfuld healer, der hjælper til at give slip på smerte og usikkerhed ved at bistå afbalancering af hjertechakraet.
Den hjælper os gennem forvandlingen fra mørke og uvidenhed til lys, klarhed og indsigt. Indre og ydre balance.
Modvirker humørsvingninger.

MÅNESTEN
Fred, Kommunikation, Frugtbarhed, Spirituel kontakt, Klarhed

Integrerer det feminine aspekt. Healer og styrker.
For tryghed og større klarhed og lys. Fremmer spirituel kontakt.
Hjælper til mål, rigtige valg, og tiltrækning af tingene i den rigtige rækkefølge.
For åbenhed og kommunikation. Går ind på skjoldbruskkirtlen og hormonsystemet.
God ved hormonelle ubalancer – til at blive gravid – give frugtbarhed på alle planer – alle ”kvindeproblemer”.

Smaragd - en Venus sten:
Den giver håb og mening med livet, og det fortælles, at den giver profetisk klarsyn. Smaragd har igennem tiden været båret for at skænke sin ejer velstand og visdom. Den siges at være symbol på frugtbarhed og nyt liv. Det er en sandheds- og kærligheds sten, der lærer os at åbne vore hjerter for kærligheden.

KAN BESTILLES 

Magical Owl

3D billede med Lapis Lazuli & Akvamarin

30 X 40 cm

3500 kr

 

Akvamarin
Akvamarin fremmer glæde, humør, latter, og healing under alle former. Den er selve livsglædens, håbets og optimismens symbol. Ejer man en Akvamarin, vil man aldrig miste troen på, at morgendagen vil blive bedre. Dens navn stammer fra latin, "aqua", som betyder vand, og "marina" der betyder "fra havet".
Akvamarinen fremmer vores indre ro, giver lethed, munterhed og mod. Den er åbnende, skaber overblik. Den har en let og meget ren og fin energi. Det kan næsten føles som om din engel står lige bag dig, og hjælper dig med hele tiden at gå den lige vej. Den kan hjælpe dig til at nedbryde selv destruktive barrierer.

 

Det er en krystal der vil vise dig livsglæden og give dig evnen til at tænke og kombinere kendsgerninger på en ny og original måde. Akvamarin og rosakvarts fremmer hinandens kvaliteter. Akvamarin er en blid og humoristisk sten. 
I oldtiden skænkede man bruden en Akvamarin for at lette brude nattens trængsler. I Grækenland mener man stadig, at Akvamarin styrker den ægteskabelige lykke og fremmer såvel kærlighed som troskab. I Østen derimod, anser man Akvamarin for at være symbol på såvel sjælens som kroppens uskyld og renhed. Men i alle kulturer er man enige om, at Akvamarin giver glæde, humor og et ungdommeligt, lyst sind.

Lapis Lazuli
Giver visdom og dømmekraft i den praktiske verden.
Aktiverer dit højere selv og styrker de intellektuelle evner. Stimulerer ønsket om viden, sandhed og forståelse, og hjælper i processen med at lære. På arbejdet, tiltrækker den forfremmelse, succes og varig anerkendelse på dit område. Er også en fremragende meditations sten. Lapis Lazuli beskytter mod psykiske og fysiske angreb. Giver styrken og evnen til at overvinde misbrug, traumer samt depression og sorg.
Fysisk: Mod sygdom i hals, og til at styrke immunsystemet. Ved søvnløshed, svimmelhed og træthed.

 

Romantic Fairy

3D billede med Rosakvarts, Ametyst & Abeloneskaller.

40 X 50 cm

4000 kr 

 

Abelone: 
Abelone er ikke en sten men en østersskal. Dens farver er i flydende grøn, turkis, blå og lilla og der ligger et marmoreret skær over den. Denne østersskal kommer fra havet, og symboliserer vores følelser, det fine regnbuespil i farverne fortæller om transformation, at finde sig selv i et hav af følelser og at følge den sti, som er god for dig, lige her og nu. Har du en følelse af angst, som du lader blokere for din lykke, vil Abeloneskallen være god for dig at meditere på. Og hvis du har problemer med at slippe og give efter, lade dig rive med og bare flyde for et øjeblik, vil denne østersskal kunne hjælpe dig til dette.

 

Abelone kan næsten forføre dig med sin skønhed, der er blandet med en utrolig sårbarhed, og måske vækker den omsorgen i dig. Du kan bare lægge den over brystet/hjertet og ligefrem mærke energien arbejde sig ind og løse op for din følelse af smerte og uro.

 

Ametyst
Ametyst fremmer intuition, ydmyghed, åndelig udvikling, klarsyn.
Stenen for vindere. Bruges imod trolddom - har en rensende effekt
på krop og sjæl - lægger en dæmper på alle former for stress -
Ametyst giver tillid og selvtillid. Ametyst hjælper dig til at
træffe de rigtige beslutninger - Beskytter mod dårlige energier
og befordrer ægteskabelig lykke. Giver klarhed både i drømme og
når der skal træffes store beslutninger.Den anbefales til
visualisering. - Du får åndelig inspiration og styrket dine
visionære side.

 

Rosa Kvarts
Rosakvartsen er kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse. . Den styrker kærligheds kraften i dit liv og fremmer harmoni og balance. Den virker beroligende. Rosakvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig 

 

Blue dreamcatcher

Blue Dreamcatcher 30 x 40 cm

3000 kr

LAPIS LAZULI
Tålmodighed, Koncentration, Klarhed, Styrke, Intuition

En venskabs- og viljesten. Hjælper med at være tro mod sig selv og at realisere indre behov. For styrke, klarhed, øget koncentration og tålmodighed.
Stimulerer kontakten til intuition, indre stemme, det spirituelle jeg.
Giver åndelig indsigt og kraft.
Styrker immunsystemet og god mod spændinger og halsbetændelse.

TURKIS
Healing, Kærlighed, Sundhed, Fred, Indianersten

Også kaldet Mesterhealeren ved fysiske sygdomme – sundheds stenen. Beroliger hals og nervesystemet. Fremmer sundhed, fred og indre ro. Styrker kommunikation, kreativitet, lykke og kærlighed og øger intuitionen. Symboliserer fred, harmoni, uselviskhed, samhørighed og kærlighed. Gennemslagskraft fra krop til sjæl og omvendt. En indianersten, der støtter naturkræfterne og de guddommelige kræfter indeni en selv. Skænker mod til at konfrontere gammel angst.

God ved anoreksi og fordøjelses problemer.

Blue Madonna

Blue Madonna 30 x 40 cm

3000 kr

Sodalit:
Er en igangsættende sten, der hjælper dig til at overskride grænser og til at give slip på frygt og skyld. Sodalit vil stimulere dig til at overvinde din frygt for at udtrykke dine følelser, ligesom den hjælper dig til at sige til og fra. Sodalit lader dig slippe enhver form for skyldfølelse.

Silver Fairy

Silver Fairy 40 x 50 cm

4000 kr SOLGT!

Abelone: 
Abelone er ikke en sten men en østersskal. Dens farver er i flydende grøn, turkis, blå og lilla og der ligger et marmoreret skær over den. Denne østersskal kommer fra havet, og symboliserer vores følelser, det fine regnbuespil i farverne fortæller om transformation, at finde sig selv i et hav af følelser og at følge den sti, som er god for dig, lige her og nu. Har du en følelse af angst, som du lader blokere for din lykke, vil Abeloneskallen være god for dig at meditere på. Og hvis du har problemer med at slippe og give efter, lade dig rive med og bare flyde for et øjeblik, vil denne østersskal kunne hjælpe dig til dette.

Abelone kan næsten forføre dig med sin skønhed, der er blandet med en utrolig sårbarhed, og måske vækker den omsorgen i dig. Du kan bare lægge den over brystet/hjertet og ligefrem mærke energien arbejde sig ind og løse op for din følelse af smerte og uro.

Yellow Madonna

Yellow Madonna 30 x 40 cm

3000 kr

Citrin
"Eksamens stenen". Fremmer glæde, overblik og styrke. Virker afstressende, giver overblik og fremmer evnen til at være realistisk. Den har en ganske særlig evne til at afspænde kroppen og gøre hoved klart. Man får overblik, energi og ideer med Citrin, derfor er den en god eksamens- og glædes sten. Sætter os i stand til at få kontakt med vor indre styrke, og giver større tilfredshed og selvtillid.

Moon Lady

Moon Lady 30 x 40 cm

3000 kr

MÅNESTEN
Fred, Kommunikation, Frugtbarhed, Spirituel kontakt, Klarhed

Integrerer det feminine aspekt. Healer og styrker.
For tryghed og større klarhed og lys. Fremmer spirituel kontakt.
Hjælper til mål, rigtige valg, og tiltrækning af tingene i den rigtige rækkefølge.
For åbenhed og kommunikation. Går ind på skjoldbruskkirtlen og hormonsystemet.
God ved hormonelle ubalancer – til at blive gravid – give frugtbarhed på alle planer – alle ”kvindeproblemer”.

TURMALIN
Forvandling, Udvikling, Kraftfuld Healer, Give-slip

En forvandlings sten / transformations sten – findes i alle regnbuens farver (farveløs, grøn, brun, sort, blå, violet, rosa, grøn og turkis). Hver farve repræsenterer egne egenskaber.
Turmalin er kendt som perlen af følsomme digtere og kreative kunstnere. Turmalin kan inspirere kreativiteten og brugt som en talisman af kunstnere og forfattere fra renæssancen gennem den VictorIanske tid.
Harmoniserer chakrasystemet.
Afbalancerer de feminine og maskuline energier i kroppen.
En kraftfuld healer, der hjælper til at give slip på smerte og usikkerhed ved at bistå afbalancering af hjertechakraet.
Den hjælper os gennem forvandlingen fra mørke og uvidenhed til lys, klarhed og indsigt. Indre og ydre balance.
Modvirker humørsvingninger.

Gyldent Livstræ

Gyldent livstræ 20 x 20 cm 

2000 kr SOLGT!

TIGERØJE
Jordforbindelse, Overblik, Sandhed, Styrke, Koncentration, Mod

Giver personlig styrke, jordforbindelse, overblik, tryghed, lethed, hurtighed og klar tankegang. Skærper evnen til at fokusere og visualisere. Får sandheden frem og hjælper med at se og forstå egne fejl.
God til at heale fortidens traumer og sår. Beskytter mod udefrakommende farer og giver mod til at fortsætte, trods modstand på vejen. God ved indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration.
Hjælper på fordøjelsen.

RØGKVARTS
Renselse, Lys i mørket, Klarhed, Jordforbindelse

Symboliserer renselse. Renser rodchakraet og for enhver urenhed, fysisk som psykisk. Renser for negative tanker følelser, angst, depression og en hvilken som helst indestængt følelse.
Hjælper med at fjerne mentale og følelsesmæssige blokeringer, lindre smerte og fjerner negativitet fra kroppen. At give slip, klarhed, tilgive og komme videre. Hjælper os med at finde lys i livets mørke stunder. Giver jordforbindelse.
God imod stråling. Renser luften imellem mennesker.
God mod forstoppelse og mave-tarm problemer.

KAN BESTILLES <3

Red Owl

Red Owl 20 x 20 cm

2000 kr. SOLGT!

JASPIS

Plejende og healende.
Stærkt beroligende og beskyttende.
God for jordforbindelse og til at få et forhold til den fysiske krop.
En af de bedste smertestillere.

Frimurer Symbol

Frimurer Symbol 20 x 20 cm

2500 kr SOLGT!

KORAL, RØD
Seksualitet, Energi, Livskraft, Visdom, Jordforbindelse

Øger energi og livskraft. Stimulerer, varmer og liver op.
Vækker lidenskab og øger seksual lysten.
For modtagelse af kærlighed.
Skaber fred, visdom og jordforbindelse.
Afhjælper blodmangel.

Perle:
Giver renhed, klarhed og orden. Forståelse for de virkelige værdier i tilværelsen - kærlige følelser, tanker og handlinger. Perlen symboliserer menneskets udvikling og kamp for at forenes med og forstå vores eget indre. Den viser os, at uanset hvor ubetydelig vi selv synes, at vi er, så er det muligt for alle mennesker at opnå perlens skønhed både udvendigt og indvendigt.

LAPIS LAZULI
Tålmodighed, Koncentration, Klarhed, Styrke, Intuition

En venskabs- og viljesten. Hjælper med at være tro mod sig selv og at realisere indre behov. For styrke, klarhed, øget koncentration og tålmodighed.
Stimulerer kontakten til intuition, indre stemme, det spirituelle jeg.
Giver åndelig indsigt og kraft.
Styrker immunsystemet og god mod spændinger og halsbetændelse.

Overflod

Overflod 20 x 20 cm

Mit første maleri med mange forskellige sten og krystaller.

IKKE TIL SALG 

Wolf Dreamcatcher

Wolf Dreamcatcher 30 x 40 cm 

3000 kr

 

 

Akvamarin 

Livsglæde, Kærlighed, Overblik, Kommunikation, Fordøjelsesproblemer

 

Også kaldet frihedsstenen. God for helbred, lykke og kærlighed. Fremmer glæde, livsmod, latter og healing og nedbryder selvdestruktive tanker. Livsglædens, håbets og optimismens symbol.
Giver mere tolerance og mindre fordømmelse. Viser sandheden om universet.
Skaber overblik og giver grobund for kommunikation.
Styrker ved ubalancer i halschakraet. God mod hudsygdomme, allergi, hovedpine og fordøjelsesproblemer.

TIGERØJE:
Traditionelt bar man tigerøje som en talisman mod onde ønsker og forbandelser! Den viser korrekt brug af magt og integritet. Tigerøje fjerner kreative blokeringer og hjælper dig løse spørgsmål om selv værd og selv kritik. Hjælper dig at lave ændringer.
Tigerøje stimulerer din skarpsindighed og giver dig overblik. Den stimulerer din hjerneaktivitet og koncentrationsevne og klarer dine tanker når du føler dig træt og ukoncentreret. Samler og forener solen og jordens energier. God til at samle spredte og detaljerede informationer. Er i harmoni med jorden, giver stabilitet og drivkraft. Indeholder solenergi der fremmer de umiddelbare udtryksmuligheder. Disciplinerer seksualiteten og det følelsesmæssige i livet. Tigerøje giver held og fremmer rigdom, oftest i form af penge. Tigerøje er en meget beskyttende og grundende sten, specielt under rejser og aktiviteter. Tigerøje fremmer optimismen og letter dit humør. Den forstærker din vilje og giver dig indsigt i dine egne ubalancer så du får perspektiv og ser klarere. Fjerner begrænsninger og frygt.