Theta healing er effektiv til at afdække og forvandle dybe underbevidste mønstre i os, som kan være årsag til både psykiske problemer og fysiske sygdomme og ubalancer.

 

Det er en terapi, der går i dybden, og kan slette gamle uhensigtsmæssige overbevisninger, som ikke længere tjener dig, og som du ikke har brug for.

 

Det helt unikke ved Theta healing er downloads af nye ønskværdige mønstre og følelser. Som det ubevidste sind ikke kender til og som har forhindret dig i at handle, føle og reagerer hensigtsmæssigt.

Downloads bliver lagt ned i cellerne, og kan ofte mærkes med det samme. Det giver et andet og mere positivt handlingsmønster, selvopfattelse, hvor man er mere sig selv og selvværd.

 

Denne teknik er et godt redskab til hurtigt at finde ind til de dybere årsager af problemerne, og ændre energien i dine celler, til det du har brug for.

Theta healing kan også være en dybere terapi, hvor du selv er med hele vejen, og hvor vi sammen finder kernen af problemet, får sat ord på de dybere årsager, og derefter foretager de ændringer du ønsker. Cellernes hukommelse om programmeres.

 

Så har du nogle blokeringer, uhensigtsmæssige overbevisninger eller gamle mønstre du gerne vil ændre på og vil du gerne blive en bedre udgave af dig eller bærer du på sorg eller traumer eller måske vil du gerne af med negativ energi omkring en eks kæreste, ven, familie eller andet, så kontakt mig og vi finder sammen ud af, hvad du har brug for.