Kære dig

Velkommen til mit Univers, hvor jeg arbejder som DNA Healer, empatisk healer, Theta healer, Ho'oponopono healer, spirituel vejleder og kunstner.

Jeg er en kvinde fra år 1969, som hele mit liv har været sensitiv overfor andres følelser og energier.

Fra jeg var en helt lille pige, forvekslede jeg andre menneskers følelser med deres følelser for mig.

Jeg følte smerten fra andre og troede, at deres smerte var fordi de ikke kunne lide mig. Så jeg har brugt det meste af min barndom og voksenliv på, at få alle til at have det godt, så de bedre kunne lide mig.

Kender du selv den følelse?

Det er gået op for mig, at jeg langsomt er blevet aktiveret som empatisk healer, for at kunne hjælpe andre med deres smerte, sorg, chok og traumer, så de kan finde ind til og aktivere deres eget lys og forbinde sig med deres sjæl.

En samtale med mig, hvor du bare lytter til min stemme og mine ord, vil være healende, da det jeg formidler kommer direkte fra Kilden.

Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg har fået denne opgave af Universet og jeg er virkelig ydmyg omkring det.

Jeg har valgt at uddanne mig indenfor Thetahealing og det har virkelig åbnet op for en masse gaver. Af disse gaver kan jeg nævne Healing med mine hænder, smertelindring, Access Body Processer (Psoasmuskel healing), Englekort oplæg og afdøde kontakt, samt Thetahealing selvfølgelig.

Dette har jeg nu arbejdet med siden 2012 og jeg vil glæde mig til at hjælpe dig også.

Jeg er også blevet inspireret til at lave spirituel kunst. Dvs. billeder med påsatte ædelstene og krystaller. Dette kan du læse og se mere om under siden spirituel kunst.

Så velkommen til kære sjæl

 

NY HJEMMESIDE ER PÅ VEJ🤪

WWW.BACK-TO-ZERO.DK

JEG SKAL NOK GØRE OPMÆRKSOM PÅ NÅR SKIFTET SKER 

Malet af Klaus Holm