Psoasmuskel forløseren:

Psoasmuskelen er sjælens skraldespand.

Vi har alle igennem dette liv og tidligere liv fået samlet en masse følelsesmæssigt skidt sammen og smidt det om i rygsækken.

Nu har du muligheden for, at få ryddet op i alt det skidt.

Det er en meget forløsende behandling, hvor jeg ligger min venstre hånd på dit Solar plexus og min højre hånd på din navle.

Vidste du, at vi har over 70.000 følelser i vores navle?

Når jeg mærker at dine gamle følelser kommer op til overfladen, så clearer jeg dem og sletter hukommelsen i dine celler, sådan at du kan få plads til nye følelser og oplevelser.

Går du rundt med ondt i ryggen, lænden eller benene kan det været et tegn på at din Psoasmuskel er overanstrengt og trænger til forløsning og healing.

Book en tid til en times dejlig healing og få plads til nye ting i din rygsæk.

Ring til mig på 31239200 og få ryddet op i dit følelsesmæssige skidt

Klientudtalelse

Psoasmuskel healing.

Jeg lå på ryggen på briksen med en pude under hovedet og en pølle under knæene. Kirstine lagde en krystal på mit Solar Plexus, og så fik jeg et tæppe over mig. Det var rigtig rart.

Så lagde Kirstine den ene hånd på mit Solar Plexus, oven på krystallen, og den anden hånd på min navle. Så lukkede hun øjnene, tog nogle dybe åndedrag, og kaldte på englene. Derefter sagde hun noget, der i mine ører er volapyk, men hun havde fortalt om det på forhånd, og sagt, at det skulle jeg ikke tage mig noget af.

Jeg lå bare dér og prøvede at skabe ro i mit hoved, og mærke efter om der skete noget; fysisk, psykisk eller mentalt.I et stykke tid syntes jeg ikke der skete noget. Men Kirstine kunne mærke, at der skete en masse i min mave.

Ind i mellem sagde hun en sætning, som jeg skulle gentage.

I den periode, hvor jeg ikke rigtig syntes der skete noget, småsludrede vi lidt. Pludselig begynder Kirstine at tale pjatte-grønlandsk!! Ih guder, hvor var det sjovt! (Ingen af os er grønlændere, men vi er søstre, og vi er skideskøre når vi er sammen. Og vi elsker sprog, og vi har altid pjattet på andre sprog.) Så svarede jeg (også på grønlandsk) og fik lært Kirstine, hvordan grønlænderne tæller til 10 (1 - 2 - 3 osv.) For pokker, hvor vi grinede, vandet stod ud af øjnene, og det føltes som om mit hoved skulle eksplodere af grin. Det har jeg ikke oplevet før.
Kirstines hænder lå stadig og healede, og jeg kunne slet ikke lade være med at grine. Hver gang jeg troede grineturen var overstået, begyndte jeg igen. Hvor var det sjovt Da det lidt senere var stilnet lidt af, sagde Kirstine, at det godt kunne være noget, der har svært ved at slippe mig, fysisk, og at man nogle gange bedre kan få det løsnet ved at grine.
Ja, det skal jeg ellers love for! Efter jeg havde ligget et stykke tid og været rolig, skyllede kvalmen ind over mig i nogle hæslige bølger, ligesom det skete da jeg fik healet vagus-nerven (se min anden anmeldelse) men denne gang var det meget værre.
Jeg kastede heldigvis heller ikke op denne gang.

Kirstine forklarede, at hun havde fat i nogle følelser, som jeg har haft pakket væk i mange år. Derfor kan det godt være lidt voldsomt, når man healer på dem. Det er det i hvert fald for mig. Men jeg tror ikke, at det er sådan for alle. Og selvom det er en voldsom oplevelse for mig, så er jeg jo faktisk okay mens det sker. Og jeg græder som pisket, men det er jo fordi det kommer ud.
Vi fandt ikke ud af, hvad det var som havde plaget mig i så lang tid, men pyt med det. Det kom ud, og det er jo det der er formålet med det hele.

Jeg har været meget træt i den første uge efter healingen, men det er fordi kroppen healer når man sover. Så er det bare om at få en morfar på sofaen, når lejligheden byder sig.

Jeg har haft slem forstoppelse i mange år, men jeg synes der er begyndt at ske lidt på den front Jeg melder lige tilbage om et par uger omkring dét.

Kirstine, 1000 tak fordi du ikke løber skrigende bort. Jeg mener, du véd, hvor meget jeg har i min rygsæk, og det er ikke småting. Så der er virkelig noget at tage fat på. Men det skræmmer dig ikke. Næ, du siger "det må vi lige få styr på" og dét er så dét vi gør
Jeg kommer helt sikkert snart til dig igen, for jeg synes det er fantastisk, at man kan blive healet, samtidig med at man brøler af grin GG Så masser af røde roser fra mig til dig